Op zoek naar bellini bedels?

bellini bedels
Bellini for kids bedelarmbanden SilverReef.
Bellini for kids maak je eigen armband. Speciaal voor jonge dames heeft Tedora de kleine zilveren bedels onder de naam Bellini. De Bellini collectie 925 zilver, is aangepast voor kinderen, de Bellini bedels zijn kleiner dan de Tedora bedels, de armbanden zijn dunner en leverbaar in kleinere maten.
Bellini Bedels kopen? Nieuwe Collectie Quickjewels.
De Bellini bedels zijn een stuk kleiner dan de sieraden van Tedora. Hoewel Tedora het moedermerk is van Bellini, kunnen deze bedeltjes dus niet met elkaar gecombineerd worden. Maar niet getreurd, want bijna alle bedels van Tedora zijn in het klein beschikbaar bij Bellini!
Bellini Bedels Sieraden Speciaal voor Kids Groningen.
Stel je eigen armband samen en kies je favoriete beads zoals een pony, hartje, dolfijn, hondenpoot, cupcake of klavertje 4. Met een leuke bloemstopper, tussen een roze glazen bead en een emaille hartje, houd je de beads op hun plek. Met ruim 200 bedels heeft Bellini één van de grootste bedel collecties voor kids.
Bellini de Juwelenwinkel.
De Bellini bedels zijn kleiner dan de Tedora bedels en passen daarom niet om de Tedora armbanden. Speciaal hiervoor zijn er Bellini bedelarmbanden. Maak je persoonlijke armband met Bellini! Actie: bij 5 bedels een armband of bedel cadeau! Bellini for kids.
Bellini bedels kopen in Bovenkarspel.
De Bellini bedelcollectie is speciaal voor jonge meiden: kleine schattige zilveren bedels in vrolijke kleuren en vormen. Er is keuze uit meer dan 150 bedels. De Bellini collectie is gemaakt van 925 zilver en is onderdeel van het sieradenmerk Tedora.
BELLINI FOR KIDS.
Stel je eigen armband samen en kies je favoriete beads zoals een dolfijn, hondepoot, cupcake of klavertje 4. Met een gekleurde stopper houd je de Bellini beads mooi op hun plek. Elk seizoen introduceert Bellini weer nieuwe vrolijke en kleurrijke beads.
Bellini for kids zilveren kindersieraden KidsJewels.
De zilveren kinderarmbanden van Bellini hebben één of drie gekleurde bedeltjes, de armbanden hebben één lengte, maar zijn voorzien van meerdere oogjes, waardoor de armband op verschillende lengtes vastgemaakt kan worden. Voor de grotere jonge dames heeft Bellini een selectie armbanden met zilveren bedels en zirkonia's' of met gekleurde kristallen.
Bellini Sieraden kopen? Nieuwe Collectie Quickjewels.
Ook worden de bedels ontworpen door de beste designers die Tedora in dienst hebt. De Bellini sieraden zijn daardoor de beste keus voor jouw kleine meid! Let wel op, want de bedels van Bellini kun je niet combineren met de echte Tedora sieraden.
Bellini bedels Sieraden online BESLIST.nl Mooie collectie.
Zilver kinderbedel klavertje vier met roze kleuren. Bellini bedel 561.002. Paarse glas kinderbedel. Bellini bedel 569.001. Zilver kinderbedel stopper in de figuur van een bloem.De stopper zorgt ervoor dat de bedels niet kunnen schuiven op de armband. Bellini bedel 562.404.

Contacteer ons